Editie #2

Stay Connected

OOSIX presenteert de tweede editie van het “Stay Connected” Magazine. Het online telecommagazine met relevante informatie omtrent zakelijke communicatie en extra aandacht voor telefonie. Stay Connected Magazine helpt ondernemers zich een beeld te vormen van de (on)mogelijkheden van telecominnovaties en hoe deze inzetbaar zijn voor de dagelijkse bedrijfsvoering.

Waarom dit magazine?

De huidige economie verwacht van u als ondernemer dat u 24/7 bereikbaar bent. De mobiele telefoon en bereikbaarheid in het zakelijke verkeer is in onze economie levensbehoefte nummer één geworden. Het aanbod van mobiele telefoons en abonnementen is onoverzichtelijk en de telecommarkt is turbulent. De gebruiksmogelijkheden zullen de komende jaren alleen maar toenemen. Hierdoor verandert ook het gebruik van de mobiele telefoon, verbruik van belminuten en data.

Met Stay Connected Magazine blijft u up-to-date en nog belangrijker: u weet wat voor u relevant is …

In deze editie

Hoe u een compleet kantoor in uw handpalm krijgt en hoe uw smartphone een echte management assistent wordt. U wordt aan het denken gezet over het communiceren met morgen en leest de ervaringen van Elektro EMDEE met OOSIX. Verder leest u hoe OOSIX de netwerken onder een vergrootglas legt en heeft onze telecomagent voor de feestmaand allerlei gifts en gadgets voor u uitgezocht. Welke? Lees het in deze 2e editie van het Stay Connected Magazine.

2