Nieuws

April 12, 2021

Stay Connected Magazine

OOSIX presenteert de vierde editie van het “Stay Connected” Magazine. Het online telecommagazine met relevante informatie omtrent zakelijke communicatie en extra aandacht voor telefonie. Stay Connected Magazine helpt ondernemers zich een beeld te vormen van de (on)mogelijkheden van telecominnovaties en hoe deze inzetbaar zijn voor de dagelijkse bedrijfsvoering.

Waarom dit magazine?

De huidige economie verwacht van dat je als ondernemer 24/7 bereikbaar bent. De mobiele telefoon en bereikbaarheid in het zakelijke verkeer is in onze economie levensbehoefte nummer één geworden. Het aanbod van mobiele telefoons en abonnementen is onoverzichtelijk en de telecommarkt is turbulent. De gebruiksmogelijkheden zullen de komende jaren alleen maar toenemen. Hierdoor verandert ook het gebruik van de mobiele telefoon, verbruik van belminuten en data.

Met Stay Connected Magazine blijf je up-to-date en nog belangrijker: je weet wat voor jou relevant is …

In deze editie

De top vijf roughphone voor ruige beroepen. Hoe je een digitaal kantoor in jouw handpalm krijgt en hoe OOSIX netwerken en golfen combineert. We laten zien hoe telecom en ict steeds meer integreert en leggen providers onder een vergrootglas. Verder lees je dat service voor OOSIX geen afdeling is maar een instelling en geven wij tips voor het beveiligen van jou waardevolle mobiel. Lees het in deze vierde editie van het Stay Connected Magazine.

Lees het hier

STAY CONNECTED

Updates