Events

April 12, 2021

Roughphone Top 5 | 2019

OOSIX helpt graag een handje en heeft een top vijf samengesteld.

Er worden veel roughphones verkocht, waardoor het lastig kan zijn om een keuze te maken. OOSIX helpt graag een handje, en heeft een top vijf samengesteld. Stevige hardware met goede software en in verschillende prijsklassen.

Roughpone OO1

De CATS61

Op dit moment is de CAT S61 waarschijnlijk de beste roughpone. Door zijn infrarood/warmte camera is de S61 ook uitermate geschikt voor loodgieters en monteurs.

Deze smartphone is vrijwel onverwoestbaar en heeft uitstekende specificaties. Het toestel is water- en stofdicht (IP-68) tot wel 5 meter diepte voor een duur van 60 minuten. De CAT S61 voldoet aan de militaire standaard MIL-STD-810G en overleeft zelfs een val van 1,8 meter hoogte op beton. Aan de achterkant tref je een degelijke 13 megapixel camera met autofocus en daaronder de warmte camera van FLIR.

zelfs te bedienen met handschoenen aan

Een krachtige Snapdragon 630 processor met 4 GB is de krachtbron en er is 64 GB aan opslagruimte voor foto’s, apps en muziek. De Caterpiller rough phone CAT S61 is één van de beste en zelfs te bedienen met handschoenen aan.

~~

Roughphone OO2

LG V40 ThinQ

De LG V40 ThinQ combineert beauty en the beast. Het schitterende toestel is namelijk beestachtig sterk. Het premium toestel van Koreaanse makelij is waterdicht en kan tegen een stootje.

Zoals eerdere LG vlaggenschepen voldoet de V40 ThinQ aan de militaire MIL-STD-810G standaard en is IP68 gecertificeerd. Stof maar ook water tot 1,5 meter diepte hebben geen invloed op deze robuuste smartphone.

deze robuuste telefoon kan je draadloos opladen

Naast de krachtige behuizing biedt de LG V40 ThinQ ook de laatste technische hoogstandjes. Dit vlaggenschip heeft een groot 6,4 inch OLED beeldscherm in een glazen behuizing. Het toestel is voorzien van maar liefst vijf camera’s. Twee aan de voorkant en drie aan de achterkant. Hiermee schiet je werkelijk prachtige foto’s ook in onherbergzame gebieden. De luxe roughphone is een waar vlaggenschip. Als krachtbron vind je de snelle Snapdragon 845 processor met 6 GB aan werkgeheugen. Android 8.1 Oreo is het besturingssysteem en deze robuuste telefoon kan je draadloos opladen.

Roughphone OO3

De CAT S41

Caterpillar staat synoniem voor de bouw en de smartphones van het merk zijn gemaakt voor de bouwwereld. Het zijn geweldig sterke apparaten in een robuuste behuizing die niet zomaar uit jouw handen glipt.

De CAT S41 is een van de nieuwste telgen in de CAT Phones familie. Het is een krachtige en sterke smartphone voorzien van een snelle MediaTek P20 processor en 3 GB aan werkgeheugen. Deze processor uit het middensegment geeft meer dan genoeg werkkracht om alle apps en spellen aan te kunnen. Het toestel heeft een 5 inch beeldscherm die je ook met natte vingers of handschoenen kunt bedienen. Een ideale smartphone dus voor de bouw, tuiniers en hoveniers.

5 inch beeldscherm die je ook met natte vinger of handschoen aan kunt bedienen

De smartphone is namelijk waterdicht tot 2 meter diepte voor 60 minuten en voldoet aan de militaire standaard voor robuustheid, MIL-STD-810G. Mocht de CAT S41 op beton vallen dan is er nog geen enkel probleem, want de smartphone overleeft een val tot 1,8 meter hoogte zonder gevolgen.

Roughphone OO4

De CAT S31

Een van de voordeligste roughphones is de CAT S31. Dit toestel is zeer robuust en beschikt over nette specificaties en alle functies die je van een smartphone verwacht. Het 4,7 inch beeldscherm is helder en kan je met handschoenen aan bedienen. De krachtbron is een zuinige Snapdragon 220 processor van Qualcomm. Daarmee heeft deze ruige smartphone genoeg snelheid voor de basis apps. Dankzij de enorme 4.000 mAh accu kan je urenlang bellen of over het internet surfen.

Een van de voordeligste roughphones

De CAT S31 is een degelijke roughphone voor een zeer aantrekkelijke prijs.

Roughphone OO5

De LG G7 ThinQ

Het is misschien niet een smartphone die je in deze lijst verwacht, maar het premium LG G7 ThinQ vlaggenschip is niet alleen super slim (AI) maar ook zeer robuust.

Deze krachtige premium roughphone is robuust gemaakt en schiet ook nog een prachtige foto’s van afgeleverde opdrachten. De dual hoofdcamera bestaat uit een handige telelens en breedhoeklens. Het toestel werd dit jaar gepresenteerd en toch is de prijs al flink verlaagd. De LG G7 ThinQ voldoet aan de MIL-STD-810G standaard en is bestand tegen stof en water (IP68).

hoofdcamera bestaat uit een handige telelens en breedhoeklens

Het voordeel van deze sterke telefoon ligt in de dubbele hoofdcamera en de krachtige specificaties. De behuizing is iets minder beschermd dan de andere telefoons in deze lijst. De LG G7 ThinQ combineert een high tech functies met de robuustheid van een roughphone.

STAY CONNECTED

Updates