ICT Beheer

een goed beheer van jouw ICT omgeving. OOSIX verzorgt deze werkzaamheden zowel op afstand als op de bedrijfslocatie uit.

Dankzij de behoefte om bedrijfsprocessen te blijven ontwikkelen, sneller en effectiever te werken en om dichter bij je klant te komen is ICT is inmiddels niet meer weg te denken uit het bedrijfsleven. Dit betekent dat de infrastructuur 24/7 draaiende gehouden moet worden.

Dit vraagt om een goed beheer van jouw ICT omgeving. OOSIX verzorgt deze werkzaamheden zowel op afstand als op de bedrijfslocatie uit.

Werkplekbeheer

Een werkplek is tegenwoordig meer dan alleen een desktop computer of laptop. Door alle ontwikkelingen bestaat de moderne werkplek uit een combinatie van desktop computer, laptop of tablet en laten we de smartphone niet vergeten. Onze specialisten beheren deze multi-device werkplekken met de meest moderne tools waardoor wij naast het beheren van de werkplek ook van op afstand belangrijke updates kunnen uitrollen.

Netwerkbeheer

Een goed functionerend netwerk is de basis van de ICT-infrastructuur. Door snel en effectief te kunnen werken voeg je waarde toe aan je organisatie. Sneller en effectiever zijn randvoorwaarden om je klanten te bedienen. En aanvullend is een veilig netwerk om deze reden van cruciaal belang. Laat OOSIX jouw netwerk ontwerpen, beheren en monitoren.

Wij monitoren netwerken 24/7. Wij snappen het belang van verbonden zijn en kunnen zoveel mogelijk problemen proactief voorkomen en/of oplossen.

Serverbeheer

Zonder servers is je ICT omgeving niet beschikbaar. Wanneer ICT niet beschikbaar is liggen vele essentiele processen binnen je organisatie stil. (Virtuele) servers kunnen zowel lokaal als in de “Cloud” draaien. In beide gevallen dienen servers beheerd te worden om te zorgen dat de ICT binnen jullie organisatie draaiende blijft.

Wij helpen graag mee om het maximale uit ICT server(s) te halen. Door een juiste analyse van jullie wensen zoeken wij de juiste oplossing passende bij jouw bedrijf. Daarnaast ontwerpen, beheren en monitoren wij servers en services wij 24/7. Eventuele problemen kunnen dankzij onze service en monitoring worden voorkomen.