Zakelijke Telefonie

OOSIX biedt dé zakelijke telefonieoplossing voor het MKB. Onze oplossing is een compleet in de Cloud gehoste telefoondienst.

Inkomende en uitgaande gesprekken via een traditionele telefoonlijn komen steeds minder voor. In plaats hiervan lopen deze gesprekken steeds vaker over een internetverbinding. Dit biedt nieuwe mogelijkheden voor de traditionele vaste telefonie, mobiele telefonie en de integratie van beiden. Zakelijk bellen wordt zakelijk communiceren.

Via een SIP protocol dat wij gebruiken om een koppeling te maken tussen de bestaande centrale en lijnen en VoIP telefonie kan ieder bedrijf gebruik maken van nieuwe technieken tegen een relatief kleine investering.

Met de SIP Trunk oplossing van OOSIX maak je volledig gebruik van jullie bestaande centrale en lijnen. Je hebt de keuze tussen betalen per minuut, onbeperkt bellen binnen Nederland of de gehele EU. Zo is er altijd een passende betaal methode passend bij jouw situatie waarbij wij in iedere situatie een forse kostenbesparing realiseren.

Cloud Telefonie / Vaste telefonie

OOSIX biedt dé zakelijke telefonieoplossing voor het MKB. Onze oplossing is een compleet gehoste telefoondienst in de Cloud op basis van het Voice over Internet Protocol. (VoIP) Hierbij werken wij uitsluitend met de modernste communicatie- en telefoniefunctionaliteiten. Jullie locatie koppelen wij met een directe internetverbinding aan de Cloudcentrale. Onze Cloudcentrales staan in een beveiligd data center. Het spraakverkeer loopt volledig gescheiden van het publieke internet, waardoor kwaliteit en veiligheid gegarandeerd zijn.

Minimale investering

Je investeert bij ons niet om een telefooncentrale te bezitten als eigendom en wij geven bedrijven de keuzevrijheid om te kiezen tussen huur of koop van toestellen. OOSIX zorgt ervoor dat je nergens naar hoeft om te kijken. Wij regelen alles van advies tot installatie en die tijdrovende administratie. Je bent van alle zorgen af en wij houden je connected.

De voordelen:

  • Zeer uitgebreide zakelijke Cloudtelefonie-oplossing voor 5 – 200 medewerkers
  • HD Voice gesprekskwaliteit.
  • Forse besparing van 20% tot 92% op gesprekstarieven.
  • Onbeperkt bellen voor een vast bedrag per medewerker,
  • Keuze om volledig beheerde toestellen af te nemen voor een vast bedrag per maand.
  • Gebruiksvriendelijk beheerportaal om meest voorkomende wijzigingen zelf uit te voeren
  • Integratie met MS Outlook, Skype for Business en alle gangbare CRM systemen.
  • Beheer jouw vaste telefoon vanaf jouw smartphone via de app.
  • Keuze tussen huur of koop van toestellen

2 MINUTEN TELECOM CHECK

Krijg vrijblijvend een indicatie van de mogelijke besparing op mobiele en vaste telefonie.

Doe mij een telecom check