Telecomcheck

Voor OOSIX is het uitgangspunt om de beste deal te vinden. Hiervoor is het essentieel dat wij jouw de huidige facturen / verbruik analyseren.

Voor OOSIX is het de standaard service om de beste deal te vinden. Hiervoor is het essentieel dat wij jouw huidige facturen / verbruik analyseren. Wij brengen de kosten op unieke wijze in kaart en kijken op welke punten besparing en verbetering mogelijk is.

Wij vergelijken als onafhankelijke agent alle providers met elkaar. Dit biedt de mogelijkheid om zo tot een betere en/of goedkopere oplossing te komen. Op basis van deze vergelijking brengen wij een advies uit. In dit advies is naast onze aanbeveling ook de vergelijking terug te vinden zodat je een gefundeerde beslissing kunt nemen.

Nadat je een keuze hebt gemaakt, verzorgen wij de verdere afhandeling zodat je de nieuwe contractperiode zonder problemen in kan gaan. Je hoeft hier zelf geen onnodige energie in te steken.

Maak je gebruik van de telecom manager dan zullen wij periodiek jouw facturen onder de loep nemen en je hierover rapporteren.

Vrijblijvende inschatting

Wil je een globaal idee krijgen van wat wij kunnen beteken doe dan de OOSIX 2 MINUTEN TELECOMCHECK

2 MINUTEN TELECOM CHECK

Krijg vrijblijvend een indicatie van de mogelijke besparing op mobiele en vaste telefonie.

Doe mij een telecom check