Telecom management

Met de telecommanager ben je gegarandeerd van de beste telecomservice, passend bij jullie bedrijfssituatie. Met TOPSIX bespaar je tevens op de personeelskosten.

De telecommarkt is dynamisch, maar zeker ook ondoorzichtig. Dit heeft tot gevolg dat organisaties jaarlijks miljoenen Euro’s teveel betalen. Daarom biedt OOSIX je jouw persoonlijke telecommanager.

Met de telecommanager ben je gegarandeerd van de beste telecomservice, passend bij de bedrijfssituatie. Met TOPSIX bespaar je tevens op de personeelskosten. Hoe? Heel eenvoudig. Doordat specialistische taken uit handen worden genomen.

Service in het teken van het bereikbaar houden van bedrijven. Gezamenlijk grip houden op telecomkosten. Dat is onze TOPSIX service!

Onze telecomagent Patrick heeft ruim 20 jaar telecomervaring. In die 20 jaar heeft hij veel ontwikkelingen op de voet kunnen volgen en van dichtbij mogen ervaren hoe snel de branche ontwikkelt. Een ergernis was dat hardwerkende MKB-ers niet de aandacht van de providers en verkopende partijen krijgen die zij verdienen. Deze kennis en ervaring is daarom terug te vinden in de telecommanager met TOPSIX service.

Service en aftersales is volgens ons namelijk geen afdeling maar een instelling.

TELECOM MANAGER

Wil je dat jullie onderneming niet voor verassingen komt te staan en altijd grip heeft op de telecom infrastructuur en niet onbelangrijk de kosten, dan is een telecommanager een must.

Een specialist heeft hier wekelijks een paar uur voor nodig, een leek heeft hier niet genoeg aan. Toch krijgen vaak medewerkers het als taak er bij met tot gevolg dat het telecom management onvoldoende aandacht krijgt. Bij OOSIX doen wij alles voor de beste deal en de hoogste service en hebben dit zo ontwikkeld dat we per aansluiting een fixed fee rekenen.

TOPSIX Telecom manager

€ 3,50 P.MND

  • PERIODIEKE ANALYSE
  • HAAL EN BRENG SERVICE*
  • HULP BIJ VERLIES/DIEFSTAL
  • VERANDER ADVIES
  • SIMKAART MANAGEMENT
  • KLACHT AFHANDELING
  • ACCESOIRE KORTING

*Voorwaarden: In een straal van 25 km rond OOSIX HQ en je ontvangt een offerte voor reparatie of vervanging indien nodig.

2 MINUTEN TELECOM CHECK

Krijg vrijblijvend een indicatie van de mogelijke besparing op mobiele en vaste telefonie.

Doe mij een telecom check