Mobiele werkplekken

Het wordt je als werkgever steeds makkelijker gemaakt om je medewerkers op allerlei locaties te laten werken. Hoe?

Het wordt je als werkgever steeds makkelijker gemaakt om je medewerkers op allerlei locaties te laten werken. Niet alleen door de steeds krachtiger wordende mobiele apparaten, maar zeker ook door Cloud ontwikkelingen zoals servers in de Cloud, Cloud back ups en office 365. Bij OOSIX houden wij jou en jouw medewerkers connected. Hoe?

Wij helpen onze klanten graag met de migratie naar de Cloud. Dankzij de voordelen van de Cloud, zorgen wij voor een verzekerde kwaliteit van de Office-omgeving. Altijd bereikbaar en op ieder device.

Office 365

Door met Office 365 te werken heb je de online & offline mogelijkheid om met de meest recente bestanden en programma’s te werken die je nodig hebt. Tekst verwerken, spreadsheets maken of presentaties ontwikkelen. Alles kan zowel op jouw PC, mobiel als tablet.

Snel online met lage kosten

De opstartkosten zijn laag maar ook zeker de kosten om jouw omgeving draaiende te houden. Je betaalt per gebruiker wat ervoor zorgt dat je flexibel bent in bedrijfskosten. Het zorgt er mede voor dat je rendement binnen het bedrijf succesvol blijft.

Samenwerken

Samenwerken was nog nooit zo makkelijk. Collega’s kunnen samen aan bestanden werken op vrijwel iedereen locatie. Agenda’s kunnen gedeeld worden en de techniek zorgt er voor dat je zelfs (online) kan vergaderen.

Office365 pakketten

Er zijn verschillende pakketten beschikbaar. Neem contact met ons op en laat je informeren over de verschillende mogelijkheden. Wij stellen je ook in de gelegenheid om een pakket één maand gratis uit te proberen zodat je de vele mogelijkheden zelf kan ervaren. Nadat je overtuigd bent, zullen wij gezamenlijk het verdere implementatietraject bespreken.

Workspace 365

Dankzij workspace 365 zijn alle bedrijfsprocessen, e-mails en documenten beschikbaar op elk apparaat. Door al jouw ‘niet office365’ applicaties te integreren in je eigen werkplek kun je door één keer inloggen zowel web- als lokale applicaties in één klik openen. Dankzij een eigen Userinterface creëren wij meer structuur en eenvoud toe aan technieken als Office 365/Exchange & Sharepoint. Ongeacht de onderliggende technieken zal de User Interface altijd gelijk blijven. Dankzij een eigen Interface kan je als bedrijf zijnde altijd wisselen in technieken zonder dat voor medewerkers de gebruikerservaring veranderd. Dankzij Workspace365 bereik je: • Beheersbaarheid over applicaties(controle) • Een overzichtelijke werkplek • Single Sign on(Snel inloggen) • Eigen werkplek overal bereikbaar

Microsoft Azure

Microsoft Azure is een set Cloudservices die constant blijft groeien en je organisatie helpt te voorzien in allerlei zakelijke uitdagingen. Azure geeft je de vrijheid om met jouw favoriete hulpprogramma's en frameworks, toepassingen te ontwikkelen, beheren en implementeren op een omvangrijk, wereldwijd netwerk. Kleine of grote organisatie, oud of nieuw, dat maakt niet uit: wij vinden dat elk bedrijf en elke organisatie moet kunnen profiteren van het succes dat de Cloud biedt. Dankzij “Infrastructure as a Service” (Azure) worden servers flexibel inzetbaar. De mondiale datacenters van Microsoft zijn per minuut in te regelen. Dit geeft jouw bedrijf een flexibele schil wat betreft de server inrichting. Microsoft Azure is flexibel te integreren met jouw eigen IT-omgeving. Het “product” kan zonder hardware-investering aangeschaft worden en de zorgen om de eigen IT-infrastructuur wordt hierdoor weg genomen. Azure centraliseert de functionaliteit van software en data opslag. Met de juiste software wordt het hierdoor ook nog eens eenvoudig om informatie en data te gebruiken, te delen en uit te wisselen. Wij zorgen ervoor dat servers flexibel inzetbaar worden. Mondiale datacenters van zijn per minuut in te regelen. Hierdoor geven wij je bedrijf een flexibele schil met betrekking tot je Cloud server. Wij helpen je graag een juiste keus te maken richting jouw “Cloud Servers”. Doordat je geen investering in hardware hoeft te doen, kunnen wij kosten besparen maar ook flexibiliteit aan bieden.

Cloud diensten op basis van Azure

• RemoteApp – applicaties beheren vanuit de Cloud

• SQL Azure – beheer van jouw databases.

• Sharepoint – Online informatie delen.

• Dynamic CRM – Je eigen CRM vanuit de Cloud.

• Office365

Cloud back-up

Bedrijfsgegevens bevinden zich op vele verschillende locaties. Voorbeelden hiervan zijn servers, werkplekken en vele locaties binnen de Cloud. Met een juiste Cloud Back-up kun je essentiële toepassingen waarvan belangrijke data wordt opgeslagen verzekeren van herstelbare data.

Door middel van een Cloud Back up creëer je de mogelijkheid om al jouw data te beschermen tegen verlies of corruptie.

• Consistente back-ups van jouw applicatie data

• Mogelijkheid lokaal een kopie van de back-up op te slaan

• Back-ups bewaren tot maximaal 99 jaar

Welke bestanden moet je eigenlijk van een back up voorzien? Wij helpen je graag een juiste beslissing te maken. Wij voeren daarnaast een controle uit op de gemaakte back ups. Hierdoor waarborgen wij de beschikbaarheid van je bestanden. In combinatie met veiligheidsoverwegingen weten wij zeker dat wij jou het juiste advies geven.

Datasimkaarten

Waar of op welk apparaat je wilt werken, OOSIX houdt mobiele werkplekken connected. Wij zorgen met datasimkaarten ervoor dat individuele medewerkers of teams verbonden worden met het web. Wij leveren desgewenst ook de hardware om de bedrijfsvoering connected te houden.

2 MINUTEN TELECOM CHECK

Krijg vrijblijvend een indicatie van de mogelijke besparing op mobiele en vaste telefonie.

Doe mij een telecom check