Mobiele telefonie

Ons bespaar record staat op ca 72%. Onze gemiddelde besparing is 35%. Dus wil je substantiële kosten besparen op zakelijk bellen?

De helft van de bedrijven maakt geen kritische prijsvergelijking voor zakelijk mobiel bellen, wanneer hun huidige contract is afgelopen. Jaarlijks worden hierdoor tientallen miljoenen te veel uitgegeven simpelweg door slecht te oriënteren op mobiele telefoniecontracten.

Daarbij zijn de gebruiksmogelijkheden en het integreren van vast en mobiel de komende jaren alleen maar toenemen. Hiermee verandert het gebruik van de mobiele telefoon, verbruik van belminuten en data en wordt het oriënteren alleen maar belangrijker.

Onafhankelijk advies

Ons advies: Kies een telecompartner die er voor zorgt dat je optimaal bereikbaar blijft tegen zo laag mogelijke kosten. Een specialist die continu de veranderende behoefte in combinatie met de juiste abonnementen en hardware voor jou bewaakt. Onafhankelijk van de merken KPN, T-mobile of Vodafone, zodat jouw bedrijf het beste krijgt wat de markt te bieden heeft.

OOSIX is zo’n onafhankelijke partner die bewaakt, analyseert en rapporteert. Zo houden wij samen met jou controle over communicatie systeem en de zakelijke communicatie kosten.

Ons bespaar record staat op ca 72%, maar de gemiddelde besparing van 35% is ook niet mis. Dus wil je substantiële kosten besparen op zakelijk bellen? Volledige controle over de verbruikskosten? ECHT onafhankelijk advies? Een telecom agent die alles regelt? Een snelle reparatieservice? Één aanspreekpunt? Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak met onze specialist.

Datasimkaarten

OOSIX houdt medewerkers altijd en overal connected met hun notebooks of tablets met het internet of complete teams via een centrale 4G router. Waar iemand wilt werken of over het net wilt surfen. Wij zorgen ervoor dat de oplossing past bij jouw wensen en situatie.

2 MINUTEN TELECOM CHECK

Krijg vrijblijvend een indicatie van de mogelijke besparing op mobiele en vaste telefonie.

Doe mij een telecom check