Internetverbinding

OOSIX helpt je bij het vinden en aansluiten hiervan. Na onze inventarisatie adviseren wij de beste oplossing op het gebied van up time, voldoende bandbreedte en niet onbelangrijk de veiligheid.

Een goede bereikbaarheid begint met een goede infrastructuur. Het verplaatsen van telefonie naar de Cloud, de wijze waarop we werken, de manier waarop we informatie willen delen, maar ook door de toename van streamingdiensten, neemt de belasting van internet alleen maar toe. Dit vraagt om een optimale en snelle verbinding.

OOSIX helpt je bij het vinden en aansluiten hiervan. Na onze inventarisatie adviseren wij de beste oplossing op het gebied van up time, voldoende bandbreedte en niet onbelangrijk de veiligheid.

Onze internet oplossingen

Glasvezel

Met internet via glasvezel kan je perfect inspelen op deze ontwikkelingen. Je beschikt over een snelle up- en downloadsnelheid. Het is schaalbaar, betrouwbaar en toekomstvast.

Zakelijk DSL-VDSL

Allereerst in het kort wat DSL inhoudt. DSL (Digital Subscriber Line) is de algemene term voor services die internetverbindingen bieden over koper. Nadeel van een verbinding over koper is dat de snelheid die je kan halen sterk afhankelijk van de afstand naar de wijkcentrale. Deze internetvariant is een relatief goedkope oplossing. Perfect om telefonie en wifi over te laten draaien. Ideaal voor de wat kleinere bedrijven of beginnende ondernemer. Wanneer de datasnelheid en/of bandbreedte niet voldoende is, bieden wij zelfs de mogelijkheid om twee internetverbindingen aan elkaar te koppelen. Dit zogenaamde bonded DSL (VDSL) maakt het mogelijk om over koper een hoge snelheid /bandbreedte te halen. Ideaal voor locaties waar geen glas of coaxverbinding beschikbaar is.

Kabelinternet

Internet via de coax kabel is bij uitstek geschikt voor MKB-bedrijven, mits deze verbinding beschikbaar is. Je behaalt hogere snelheden dan via DSL/VDSL. De meeste Cloud diensten zijn prima te gebruiken over deze verbinding.

Neem contact met ons op en laat je uitvoerig informeren over welke mogelijkheden er voor jou zijn.

2 MINUTEN TELECOM CHECK

Krijg vrijblijvend een indicatie van de mogelijke besparing op mobiele en vaste telefonie.

Doe mij een telecom check